Grup de lucru pentru refacerea autostrăzii Orăștie – Sibiu
Directorul CNADNR a decis constituirea grupului de lucru „Unitatea de Implementare: Refacere Lot 3 Orăștie – Sibiu.
Potrivit CNADNR, persoanele desemnate să facă parte din unitatea de implementare vor avea ca principală sarcină repunerea traficului pe sectorul de 22 km în condiții de siguranță, lucrările de reparație fiind executate în regie proprie.
Din grupul de lucru fac parte specialiști în domenii precum: construcție drumuri și poduri, proiectare, geologie, topometrie, etc. Personalul necesar pentru realizarea obiectivului va fi asigurat de către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri Cluj și Brașov.
Acest colectiv de lucru (UIR) îți va desfășura activitatea sub coordonarea Direcției de Implementare Proiecte Autostrăzi și Drumuri Expres din cadrul Direcției Generale de Implementare Proiecte de
Infrastructură Rutieră CNADNR SA Central, iar finanțarea aferentă acestor lucrări va fi asigurată din garanția de bună execuție acontractului reziliat.
„Așa după cum am promis și m – am angajat la preluarea mandatului Orăștie-Sibiu va fi proiectul pe care îl vom trata cu maximă atenție.În paralel cu expertiza tehnică demarată pentru întreg lotul 3 al
autostrăzii Orăștie -Sibiu în lungime de 22 km, ne apucăm de lucru să reconstruim porțiunea excavată și să remediem toate deficiențele cunoscute la această dată. Am hotărât să refacem acest sector în regie proprie tocmai pentru a scurta timpii de execuție, astfel încât acest tronson de autostradă să fie refăcut cât mai repede. Vreau să punctez din nou nevoia de implicare și, în acest sens, am decis și solicit tuturor celor implicați în refacerea acestui tronson să se mobilizeze exemplar. Vreau să aplicăm acestui proiect o tehnică de lucru prin asumarea responsabilităților. Am agrenat în Unitatea de Implementare specialiști care și-au asumat răspunderea de a finaliza acest tronson. În perioada imediat următoare aștept de la această echipă un program și un calendar al lucrărilor foarte clare și mai ales cu termene asumate. Această măsură de reziliere și finalizare a lucrărilor în regie proprie, abordată pentru prima dată de Companie, poate fi pusă în aplicare oricând pentru orice proiect care nu merge și unde constructorul dă dovadă de neseriozitate și întârzie proiectul nejustificat” a declarat Cătălin Homor, Directorul General al CNADNR SA.
[slideshow_deploy id=’13837′]
« Este OFICIAL: Arsenie Boca ajută, din mormânt, locurile pe care le-a iubit (Știre anterioară)
(Următoarea știre) ȘOCANT! Minoră sechestrată,violată și bătută de un petrilean »