Chiftele ,,mexicane ”

INGREDIENTE

  • 700 gr amestec carne pentru carnat de casa [ porc , cimbru ,usturoi , piper , sare ]
  • 300 gr legume mexicane sotate cu putina ceapa si ulei [ fasole verde , boabe porumb , boabe fasole , ardei rosu ,morcov]
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • piper optional
  • ulei pentru pulverizat

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele ,,mexicane ”:

    1. Compozitia de carne se amesteca cu cea de legume .
    1. Din amestecul de legume mexicane am scos bucatile mari de porumb tanar .
    1. Oul se sparge separat pentru a-i testa prospetimea .
    1. Patrunjelul verde se spala si se toaca marunt .
    1. Amestecati bine toate ingredientele .
    1. Adugati piper daca doriti mai picant .
    1. Am format chiftele de marime obisnuita .
    1. Pentru ca am fost in pana de timp am crezut ca le voi prepara mai rapid prinprajire in ulei .
    1. Pentru ca am cam renuntat la acest obicei rezultatul nu a fost satisfacator .
    1. Intr-o tava mare am pus folie de copt si am pulverizat cu ulei .
    1. Am pus chiftele la copt pe programul special al cuptorului electric pentru chiftelute de carne [30 minute ] . Dupa 20-25 minute chiftelele erau suficient de pregatite .
    1. Am servit chiftelele ,, mexicane ” cu mustar si khetchup .

Pofta Buna !!!

 sursa bucataras.ro
[slideshow_deploy id=’24093′]