Chiftele ,,mexicane ”
INGREDIENTE
- 700 gr amestec carne pentru carnat de casa [ porc , cimbru ,usturoi , piper , sare ]
- 300 gr legume mexicane sotate cu putina ceapa si ulei [ fasole verde , boabe porumb , boabe fasole , ardei rosu ,morcov]
- 1 legatura mica patrunjel
- 1 ou
- 2 linguri pesmet
- piper optional
- ulei pentru pulverizat
MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele ,,mexicane ”:
-
- Compozitia de carne se amesteca cu cea de legume .
-
- Din amestecul de legume mexicane am scos bucatile mari de porumb tanar .
-
- Oul se sparge separat pentru a-i testa prospetimea .
-
- Patrunjelul verde se spala si se toaca marunt .
-
- Amestecati bine toate ingredientele .
-
- Adugati piper daca doriti mai picant .
-
- Am format chiftele de marime obisnuita .
-
- Pentru ca am fost in pana de timp am crezut ca le voi prepara mai rapid prinprajire in ulei .
-
- Pentru ca am cam renuntat la acest obicei rezultatul nu a fost satisfacator .
-
- Intr-o tava mare am pus folie de copt si am pulverizat cu ulei .
-
- Am pus chiftele la copt pe programul special al cuptorului electric pentru chiftelute de carne [30 minute ] . Dupa 20-25 minute chiftelele erau suficient de pregatite .
-
- Am servit chiftelele ,, mexicane ” cu mustar si khetchup .
Pofta Buna !!!
sursa bucataras.ro
[slideshow_deploy id=’24093′]
« Dr. Constantin Mihăilă, salvatorul celor care nu cuvântă, este premiantul de sâmbătă al hunedorenilor (Știre anterioară)
(Următoarea știre) APA PROD ANUNȚĂ PENTRU ASTĂZI, 20 APRILIE, SISTĂRI DE APĂ LA DEVA »