Desert cu cremă de castane, mascarpone și căpșuni

Stratul 1:

750 grame piureu de castane (două borcane din supermarket)

100 grame biscuiți măcinați la robot

100 grame merișoare uscate

Se amestecă ingredientele și se așează pe fundul unui vas de sticlă

Stratul 2:

500 grame cremă mascarpone

3 linguri cu vârf de zahăr pudră

200 grame ciocolată albă

1 praf de sare

Crema mascarpone și zahărul pudră se bat bine cu mixerul. Ciocolata se topește la bain marie și se adaugă în amestec. La final se adaugă un praf de sare, pentru un gust mai savuros.

Stratul 2 se așează peste stratul 1 J

Se dă totul la frigider pentru câteva ore

Înainte de servire se ornează cu căpșuni multe, multe (sau cu cireșe, sau cu vișine, etc)

Poftă bună!

Daniela Sîrbu, RADOR

rador.ro

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »