Mașinile cele mai bune pentru şoferii începători. Cum îți alegi școala de șoferi, sfaturi de la TITI AUR
1. Opel Corsa
Automobilul este îndrăgit de începători, încă din 1982 de la lansarea sa. Noul Opel Corsa, prezentat în 2019, a ajuns la a șasea generație. Actualul Opel Corsa nu mai este la fel de mic ca strămoșul său, având o lungime de 4,06 metri, oferă suficient loc pentru șoferul novice, patru prieteni și un spațiu pentru bagaje de 250 de litri, scrie auto-expert.md.
2. Fiat 500
Fiat 500 este automobilul ideal pentru oraș. Arătând ca o jucărie, modelul nu a cucerit doar inimile fanilor mașinilor retro. Actuala generație, de asemenea, și-a păstrat aspectul inconfundabil. Modelul este alimentat de un motor pe benzină cu trei cilindri și 70 CP. Fiat 500 este disponibil cu caroserie închisă și cu un acoperiș pliabil.
3. Volkswagen Golf
VW Golf, cu o lungime de 3,70 aparținea în mod evident clasei mici încă din 1974, când a fost lansat. În cele șapte generații, Golf a crescut cu mult, păstrându-și atracția șoferilor începători. Actualul Golf are 4,28 metri. Interiorul permite transportul a cinci persoane, iar portbagajul are o capacitate de 381 litri.
Cum îți alegi școala de șoferi, sfaturi de la TITI AUR
„În primul rând, ar trebui să știe pentru ce se duc la școala de șoferi pentru că majoritatea, ca să nu spun toți, se duc la școala de șoferi și spun: „Bună ziua, vreau să iau permis de conducere”. Normal, trebuie să spui: „Bună ziua, vreau să învăț să conduc”, pentru că sunt lucruri diferite în a învăța să conduci sau doar a lua permisul de conducere și atunci dacă asta cere clientul, adică să ia permis de conducere, asta i se oferă de la școala de șoferi. Ce înseamnă asta? Înseamnă doar acele minime și puține, insuficiente informații prin care viitorul șofer reușește doar să obțină permisul de conducere. Al doilea lucru la care ar trebui să se gândească ar fi să nu se ducă la școala cea mai ieftină, ci la școala cea mai renumită, auzită într-un fel sau altul a fi o școală bună. În al treilea rând, în interiorul unei școli de șoferi ar trebui să se orienteze fiecare și să facă o mică cercetare și să găsească instructorul cel mai bun pentru că sunt instructori mai buni sau mai puțin buni. Mai buni înseamnă mai interesați și mai dezinteresați sau mai puțin implicați în actul acesta de predare, de a învăța elevul.”, a declarat Titi Aur în exclusivitate pentru DC NEWS.
Sursa: dcnews.ro