Week-end cu Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune la Lupeni

Week-end cu Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune la Lupeni

Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în parteneriat cu organizația locală (și națională) Copii pentru Viitor, organizează la finalul acestei săptămâni, în municipiul Lupeni, un set de activități potrivite pentru toate vârstele. Cealaltă parteneră logistică este Asociația Armonia, la sediul căreia vor avea loc activitățile incluse în plan.

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 10:30, AIVI propune un atelier de facilitare grafică, susținut de Iulia Dromereschi (fondatoarea asociației). Participanții vor învăța cum pot folosi cele mai simple și neașteptate elemente vizuale pentru un impact fabulos în comunicare, sau cum să introducă desenele facile în activități de orice fel. Vârstă minimă recomandată pentru participanți: 16 ani

De la ora 12:00, este programat un mini-atelier de comunicare organizațională. Alături de Amalia Varga (voluntară locală a ambelor organizații), Iulia Dromereschi va creiona direcțiile principale la care să vă concentrați dacă doriți să comunicați eficient și cu lipici despre activitățile organizațiilor sau întreprinderilor voastre. Vârsta minimă recomandată pentru participanți: 16 ani.

Duminică, 30 iunie, este rândul copiilor să participe la activitățile acestui proiect! De la ora 10:30, Amalia Varga a pregătit o activitate simpatică, menită pentru copii sau tineri de orice vârstă. În funcție de numărul celor înscriși, în paralel se va derula o sesiune creativă bazată pe caietul pedagogic propus de YAY Films pentru filmul „Thabo și cazul rinocerului” în care participanții vor povesti despre ce se întâmplă cu animalele sălbatice de la noi și de peste tot din lume. Vârsta minimă recomandată pentru participanți: 6 ani.

Participarea în proiect este gratuită! Copiii și tinerii care doresc să participe la aceste activitățile sunt invitați să completeze formularul de înscrie, disponibil on-line la adresa de web de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvJJy9bvV16o8KXG8XuU5uV6xdZNyOJb6nMUNJbzFHduWqBA/viewform