S-a dat startul înscrierilor pentru maratonul „Castelul din Carpaţi 2024” – ediţia a XI-a de la Pasul Vâlcan

S-a dat startul înscrierilor pentru maratonul „Castelul din Carpaţi 2024” – ediţia a XI-a de la Pasul Vâlcan

O nouă ediție a maratonului sportiv desfășurat în zona turistică a Pasului Vâlcan sub genericul „Castelul din Carpați” va avea loc în toamna acestui an, mai exact la data de 7 septembrie 2024.

Înscrierile pentru cei care doresc să participe la acest concurs sportiv organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Vulcan, la inițiativa pasionatului promotor al turismului vulcănean Daniel Hălăstăuan au început deja, pe platforma specială a acestei competiții.

Acesta reamintește că evenimentul intitulat „Castelul din Carpați”, ajuns în fața ediției cu numărul șapte, este un concurs național de alergare montană desfășurat în munții Vâlcan. „Povestea începe în Pasul Vâlcan cota 1300, pe un traseu bine marcat de 14,5 km cu 800 m diferență pozitivă de nivel, străbătând drumuri forestiere, poteci de munte și goluri alpine. Pe toată această distanță concurenții vor beneficia de puncte de hidratare și alimentare. Startul se va da sâmbătă, 07 septembrie 2024, ora 10:00 din stațiunea Pasul Vâlcan, urmând ca premierea să se facă în funcție de ultimul sosit. Vă așteptăm în număr cât mai mare, ca sportivi sau susținători, invitându-vă apoi la un after – party. Participarea este gratuită, nu se percep taxe pentru înscriere și participare”, spune Daniel Hălăstăuan, coordonator al acestui proiect.

Etapa va avea două categorii (băieți – fete) ambele împărțite în 5 grupe de vârstă, premiindu-se primele 3 din fiecare grupă cu medalii, diplome și bani. Grupele de vârstă pentru fiecare categorie de concurs sunt: 18 – 30 de ani, 31 – 40 de ani, 41 – 50 de ani, 51 – 60 de ani și +60 de ani.

Startul se va da sâmbătă, 07 septembrie 2024, ora 10:00 din stațiunea Pasul Vâlcan, urmând ca premierea să se facă în funcție de ultimul sosit.

Pentru înscriere, introduceţi o adresă de email validă şi completaţi datele necesare în formularul de mai jos. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_GAPv3VzeOSLsOZrZV7I5cHuUZqNLusm-0feAGtrd0_Buxg/viewform?fbclid=IwY2xjawEgY6RleHRuA2FlbQIxMQABHf4pMJpDizEbJUi3m6yFEksbjBFiAQCn_hLA5l19nnt7vZMMbzibLkam3w_aem_QRExMr-BuTtVgDyOAAckSA

Veţi primi pe email o confirmare a înscrierii.

Pentru mai multe detalii: tel. 0723 331 654 – Daniel Halastăuan, e-mail: [email protected]