Lucrări de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferată la Vulcan

Lucrări de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferată la Vulcan

Primăria municipiului Vulcan informează că, începând cu data de 19 august 2024 vor avea loc lucrări de reabilitare a căii ferate în zona străzii Teodora Lucaciu, pe drumul care duce către Mina Vulcan și cartierele Crividia și Câmpu lui Neag.

„În urma demersurilor repetate pe care le-am făcut către SNCFR, am primit asigurări că va fi reabilitată și zona trecerii la nivel cu calea ferată, din zona stației CFR Vulcan, acolo unde linia de cale ferată trece peste strada Teodora Lucaciu. Aceste lucrări erau absolut necesare, pentru că deși drumul care leagă zona centrală a municipiului Vulcan de cartierele Crividia și Dealu Babii a fost modernizat, administrația publică locală nu avea posibilitatea de a interveni și pe porțiunea de drum care trece peste calea ferară, aceasta fiind exclusiv de competența CFR. Din fericire, am găsit înțelegere și, în cursul săptămânii viitoare vechile betoane dintre șinele de cale ferată vor fi înlocuite și, la finalizarea acestei lucrări, se va circula în condiții foarte bune pe această importantă arteră rutieră din municipiul nostru”, spune Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.

Acesta a mai precizat că lucrările de la trecerea cu nivel peste calea ferată se vor realiza în perioada 18-23 august 2024, perioadă în care drumul va fi închis, urmând ca participanții la trafic să utilizeze, ca rută alternativă, strada Abatorului.