Social-democrații hunedoreni vor un președinte puternic, unificator, capabil să reprezinte cu adevărat interesele tuturor cetățenilor

Social-democrații hunedoreni vor un președinte puternic, unificator, capabil să reprezinte cu adevărat interesele tuturor cetățenilor

Partidul Social Democrat l-a reconfirmat, la finalul săptămânii trecute, pe Marcel Ciolacu în funcția de președinte al partidului, la Congresul care a avut loc la București, în prezența delegațiilor de la toate organizațiile social-democrate din țară.

Liderul PSD a devenit în același timp și candidatupl oficial al PSD pentru alegerile prezidențiale. „Vreau să le asigur tuturor românilor un viitor în care să existe speranța unei vieți mai bune, în bunăstare și pace. Cred că marea așteptare a românilor este aceea ca bogăția, produsă prin dezvoltarea economică a României din ultimii ani, să ajungă la cât mai mulți dintre cei care au muncit ca lucrul acesta să se întâmple! Eu CRED că mandatul viitorului Președinte al țării trebuie să fie despre o Românie corectă, bine organizată, care are grijă de toți românii care muncesc cinstit! Sunt PREGĂTIT ca, alături de toți cei care cred și simt la fel, să lupt pentru ca românii să trăiască într-o țară de care să fie mândri în fiecare clipă!”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

La Congresul PSD de la București au fost prezenți și liderii organizațiilor PSD din județul Hunedoara. Aceștia susțin, fără rezerve, candidatura lui Marcel Ciolacu pentru președinția României. Președintele Organizației județene a PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor se declară pe deplin convins că Marcel Ciolacu este acel lider de care România are nevoie.

„PSD a demonstrat, prin fiecare acțiune și inițiativă, că este partidul care nu doar promite, ci și livrează rezultate. Am fost, suntem și vom continua să fim promotori ai evoluției sociale și economice în România. Această evoluție nu este doar un slogan, ci o realitate palpabilă, construită pe rezultate concrete care au adus stabilitate în societatea noastră. Sub actuala conducere, PSD a arătat că este cea mai bună soluție pentru români, o soluție care pune pe primul loc interesele cetățenilor și bunăstarea acestora. Este datoria noastră să continuăm acest drum împreună, cu determinare și devotament. Vom lupta pentru ca România să aibă un președinte puternic, unificator, capabil să reprezinte cu adevărat interesele tuturor cetățenilor acestei țări. În calitate de președinte al Organizației Județene a PSD Hunedoara, dar și de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, adresez mulțumiri domnului Marcel Ciolacu pentru sprijinul necondiționat și constant oferit județului nostru. Acest sprijin a contribuit semnificativ la dezvoltarea comunității noastre, dar a și demonstrat, încă o dată, că unitatea și continuitatea sunt pilonii pe care trebuie să ne construim viitorul. Sunt pe deplin convins că Marcel Ciolacu este acel lider de care România are nevoie. Sub conducerea sa, țara noastră va avea un președinte al tuturor românilor, un lider care va aduce unitate și stabilitate, asigurând astfel un viitor prosper pentru toți românii”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara.