Alpiniștii ISU Hunedoara, pe primul loc la la Concursul internațional de salvare de la înălțime din Ungaria

Alpiniștii ISU Hunedoara, pe primul loc la la Concursul internațional de salvare de la înălțime din Ungaria

În perioada 22-25 august 2024, în Capitala Ungariei, Budapesta s-a desfășurat concursul internațional de salvare de la înățime „Rope technical rescue competition” la care au fost prezenți și alpiniști din cadrul ISU Hunedoara.

Aceștia s-au clasat la final, pe primul loc al competiției, întrecât colegi din cadrul echipajelor de situații de urgență din țări precum SUA, Slovenia, China și Ungaria.

Reprezentanții ISU Hunedoara salută acest succes al alpiniștilor din cadrul instituției și apreciază că în spatele acestei reușite remarcabile stau zeci de ore de antrenament efectuate atât în timpul programului, cât și în timpul liber, cu sacrificii și multă determinare.

„Alpiniștii ISU Hunedoara formează o echipă bine închegată, care nu se dă în lături de la nicio provocare când vine vorba să își testeze abilitățile și aptitudinile dobândite de-a lungul anilor. Îi felicităm pentru dârzenia cu care și-au construit drumul spre performanță, devenind, totodată, model pentru noi toți!”, se arată într-un comunicat al ISU Hunedoara.

Felicitări!