”AbeceDAR CFR”, un proiect de suflet al Asociației CAR-CFR Petroșani

”AbeceDAR CFR”, un proiect de suflet al Asociației CAR-CFR Petroșani

Începutul noului an școlar a prilejuit reprezentanților Asociației CAR-CFR Petroșani ocazia de a derula o nouă ediție a unui proiect de suflet dezvoltat sub inspiratul generic ”AbeceDAR CFR”.

Președintele acestei active Case de Ajutor Reciproc, ing. Dionisie Ardelean spune că acest proiect, care a ajuns anul acesta la cea de-a II-a ediție, aduce mai aproape membri casei de  de inimile copiilor și familiilor din comunitățile unde aceasta are sucursale. „Anul acesta, ne-am bucurat să oferim ghiozdane complet echipate, pregătite cu toate cele necesare pentru începerea școlii, unor copii care provin din familii cu posibilități mai reduse. Credem că fiecare copil merită șansa de a păși cu încredere în noul an școlar, iar prin acest proiect ne-am propus să aducem un zâmbet pe fețele celor care au nevoie de sprijin. În acest moment special, urăm tuturor copiilor un an școlar plin de realizări, în care să vă descoperiți pasiunile și să vă dezvoltați abilitățile. Dorim cadrelor didactice multă răbdare și inspirație pentru a ghida aceste minunate minți tinere pe drumul cunoașterii. Transmitem părinților multă încredere în puterea copiilor voștri de a învăța și de a crește frumos, alături de sprijinul nostru și al comunității”, a spus Dionisie Ardelean, președintele CAR-CFR Petroșani.

Acesta a mai precizat că proiectul AbeceDAR CFR reamintește că doar împreună putem face o diferență reală în viețile copiilor noștri și în comunitatea noastră.

Ghiozdanele oferite de CAR-CFR Petroșani au ajuns anul acesta la copii din cadrul sucursalelor CAR de la Petroșani, Lupeni, Vulcan, dar și de la Câmpia Turzii, Lugoj, Caransebeș, Arad, Alba Iulia, Moldova Nouă, Baia de Aramă, Cluj Napoca, Chișineu Criș, Oravița, Orșova, Reșița, Salonta, Sânicolau Mare, Drobeta Tr. Severin, Strehaia, Tg. Jiu, Timișoara și Turda.

Reprezentanții CAR-CFR Petroșani sunt convinși de faptul că Educația este cheia către un viitor mai bun, iar prin gestul lor și-au propus să încurajeze dezvoltarea fiecărui copil, indiferent de dificultățile întâmpinate. mai mult, după cum a mai adăugat președintele CAR-CFR, Dionisie Ardelean, „în comunitățile din care facem parte, am oferit nu doar ghiozdane, ci și speranță și motivație pentru cei mici să înceapă școala cu entuziasm și curaj.”

Felicitări!