„Anonimul” după Giuseppe Berto, o nouă premieră la Teatrul „I.D. Sîrbu” din Petroșani

„Anonimul” după Giuseppe Berto, o nouă premieră la Teatrul „I.D. Sîrbu” din Petroșani

Actorii Sergiu Fîrte și Izabela Badovics sunt protagoniștii unui nou spectacol prezentat în premieră, în noua stagiune deschisă la Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” din Petroșani.

Este vorba despre spectacolul „Anonimul”, realizat de Sergiu Fîrte după scenariul dramaturgic „Anonimul venețian” al lui Giuseppe Berto.

Spectacolul „Anonimul” urmărește povestea a doi soți care se reîntâlnesc în Veneția, la 5 ani de la despărțire. „EL”, un fost dirijor celebru, o invită pe „EA” să petreacă împreună o zi într-un oraș plin de amintiri. Pe măsură ce își rememorează trecutul, cei doi retrăiesc momentele fericite și tensionate din relația lor, confruntându-se cu emoții nerezolvate și adevăruri ascunse. Într-o atmosferă melancolică, povestea lor devine o reflecție asupra iubirii, a greșelilor din trecut și a legăturii puternice dintre ei, chiar și după despărțire.

La Petroșani, premiera spectacolului „Anonimul” va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, ora 18, pe scena Teatrului Dramatic „I.D. Sîrbu”. Biletele s-au pus în vânzare la agenția teatrală și pe platforma iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Locurile sunt limitate!