Aproape 100 de noi locuri de parcare în cartierul Aeroport din Petroșani

Aproape 100 de noi locuri de parcare în cartierul Aeroport din Petroșani

Adiministrația publică locală din municipiul Petroșani a realizat circa 100 de noi locuri de parcare pentru rezidenți în două zone ale cartierului Aeroport.

Investițiile în configurare ași modernizarea celor două noi parcări rezidențiale din municipiul Petroșani se apropie de finalizare, după cum dă asigurări chiar primarul localității, Tiberiu Iacob Ridzi. Acesta a vizitat, zilele acestea, șantierul și s-a declarat mulțumit de modul în care decurg lucrările.

„Sunt aproape de finalizare lucrările de asfaltare a unei noi parcări pe strada Aviatorilor, în zona Blocului 40A – vizavi de Rompetrol, unde sunt amenajate 62 de noi locuri de parcare, aceasta fiind a doua parcare rezidențială pe care am reușit să o realizăm în această zonă. De asemenea, se lucrează intens la asfaltarea noii parcări amenajate în cartierul Aeroport, în zona bazinului de înot didactic. Aici sunt amenajate 39 de noi locuri de parcare”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Acesta a precizat că invetițiile fac parte din programul de extindere a locurilor de parcare de pe raza municipiului Petroșani, derulat de administrația publică locală în anul 2024 cu fonduri exclusiv de la bugetul local.