Bibliotecarii de la ”Ovid Densușianu” au ieșit în stradă pentru a promova ”Salonul Hunedorean al Cărții”

Bibliotecarii de la ”Ovid Densușianu” au ieșit în stradă pentru a promova ”Salonul Hunedorean al Cărții”

Peste mai puțin de două săptămâni, municipiul Deva va fi gazda unei noi ediții a unui prestigios eveniment care aduce cartea în prim-plan și peste 100 de edituri la întâlnirea cu publicul cititor din județul Hunedoara.

”Salonul Hunedorean al Cărții”, eveniment organizat de Biblioteca județeană „Ovid Densușianu” Hunedoara-Deva cu sprijinul Consiliului județean Hunedoara a ajuns în fața ediției cu numărul XXIII, acesta fiind unul dintre evenimentele de anvergură organizate sub egida acestei instituții de cultură și educație de aproape un sfert de secol.

Pentru că organizatorii își doresc ca acest eveniment să se bucurie de atenția cât mai multor iubitori de carte, bibliotecarii dau o atebnție aparte acțiunilor de promovare a evenimentului. Dincolo de postarea afișelor oficiale ale ”Salonului Hunedorean al Cărții” pe pagina web a Bibliotecii și pe paginile de socializare și dincolo de articolele și știrile legate de acest subiect care se bucură de atenția presei locale, bibliotecarii au ales să iasă și în stradă, pentru a le transmite oamenilor invitația de a participa la acest eveniment.

Astăzi managerul Bibliotecii județene „Ovid Densușianu”  Ioan Sebastian Bara, însoţit de o parte din colegii de la bibliotecă, au ieşit pe străzi să promoveze evenimentul mult aşteptat. „Le mulţumim tuturor celor care ne-au ascultat şi care au primit invitaţia şi pliantul nostru şi îi aşteptăm pe ei, dar şi pe cât mai mulţi dintre cetățenii din tot județul Hunedoara, la acest târg de carte, care va avea loc între 15 şi 18 octombrie, în incinta Deva Mall, etajul trei, Salle D’Or, zilnic de la orele 10.00 – 20.00. Vă aşteptăm cu mare drag la acest salon unde veţi putea vedea rezultatul muncii din acest an a peste 100 de edituri, cu cele mai noi apariţii editoriale, multe titluri de carte, multe lansări de carte şi mulţi autori invitaţi”, a declarat Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii județene „Ovid Densușianu”.