Diplome de fidelitate pentru familiile de aur ale Lupeniului, de Ziua Vârstnicilor

Diplome de fidelitate pentru familiile de aur ale Lupeniului, de Ziua Vârstnicilor

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a constituit încă un bun prilej pentru reprezentanții autorităților publice locale din municipiul Lupeni de a-i felicita pe seniorii comunității pentru aportul lor determinant la dezvoltarea localității precum și pentru exemplul lor de fidelitate în viața de cuplu.

Continuând o frumoasă tradiție, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni au organizat luni, 7 octombrie 2024 o nouă ceremonie dedicată familiilor care, în această perioadă au aniversat sau urmează să aniverseze 50 de ani de viață de familie.

Astfel, alte 7 familii de aur ale Lupeniului au fost sărbătorite, în  prezența familiei, dar și a unor reprezentanți ai administrației publice locale în elegantul foaier al Palatului Cultutral ”Minerul” din Lupeni, un loc care trezește multe și frumoase amintiri celor premiați. Potrivit datelor de stare civilă, famiile care în a doua jumătate a anului 2024 au adunat în buchetul vieții o jumătate de secol împreună sunt: Horvath Vasile și Iulia, Săvulescu Ion și Viorica, Lecfalvi Andrei și Nela, Cătinean Vasile și Margareta, Vâlceanu Constantin și Mărioara, Verdeș Aurel și Floare, Matea Valer și Rozalia.

De această dată, martor și ”ofițer de stare civilă” la ceremonia ”Nunții de aur” a acestora a fost viceprimarul municipiului Lupeni, Iacob Mesaroș, cel care a înmânat premiile de fidelitate oferite de administrația locală acestor onorabile familii ale municipiului Lupeni.

Un gând de mulțumire și o urare de bine a transmis însă tuturor celor prezenți și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. ”Este o mare onoare pentru noi, ca reprezentați ai administrației publice locale, să aniversăm cuplurile din comunitatea noastră care au știut să treacă împreună cu dragoste și înțelegere peste toate greutățile vieții și au ajuns să aniverseze, după 50 de ani de viață împreună, ”Nunta de aur”. Cu respectul cuvenit pentru o astfel de frumoasă performanță, dar și cu mândria de a avea în comunitatea noastră astfel de modele de viață de familie, le transmit sărbătoriților noștri de astăzi La mulți ani sănătoși și fericiți, dorindu-le viață frumoasă și îndelungată, împreună, și de acum înainte”, a transmis Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

La mulți și fericiți ani, înainte, familiilor de aur ale Lupeniului!