„Oscar – Scrisori către Dumnezeu”, spectacol cu scop caritabil la Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” din Petroșani

Având convingerea că teatrul unește oameni, reprezentanți ai unor organizații civice și sociale din Valea Jiului, în parteneriat cu Teatrul Dramatic „I.D Sîrbu” din Petroșani organizează în data de 13 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Mare a Teatrului, spectacolul caritabil „Oscar – Scrisori către Dumnezeu”.

Organizat de membrii Clubului IMPACT și de proiectul SiMT, în parteneriat cu Teatrul Dramatic Ion D. Sîrbu, acest spectacol este un gest de solidaritate față de cei care, în ciuda suferinței și bolii, își păstrează lumina și credința. Este un tribut pentru aceia care nu încetează să spere și să lupte, iar noi, ca parte a comunității din Valea Jiului, suntem chemați să ne unim în sprijinul lor.

Organizatorii arată că acest spectacol nu este doar o simplă reprezentație teatrală, apreciind că el este o șansă de a reflecta, de a ne pune în pielea celor care scriu, cu sufletul, scrisori către Dumnezeu. Mesajele lor ne amintesc cât de prețioasă este viața și cât de mult contează sprijinul comunității. „Oscar – Scrisori către Dumnezeu” este o poveste despre curaj, speranță și lupta pentru viață, care va aduce în fața publicului emoții sincere și trăiri profunde.

Astfel, într-un emoționant spectacol derulat sub coordonarea scenică a lui Valentin Neacșu, îi veți putea vedea și audia pe câțiva dintre cei mai talentați tineri artiști ai Văii Jiului. Vor urca pe scenă: Daria Selaje, Radu Marian, Marina Țuca, Călin Manițiu, Carla Văduva, Giulia Totor, Mara Rogobete, Maria Iurea, Alexia Iuga, Miruna Crișan, Riana Urecheatu, Ecaterina Frank, Ioana Radu, Amira Manoliu, Theodora Mogoi, Natalia Costică, Ștefania Călugăru, Iasmina Jitea, Camelia Popa și Natalia Mihanța.

Intrarea este gratuită, însă organizatorii fac precizarea că acest eveniment are un scop nobil și caritabil, constinuindu-se într-un necesar sprijin oferit persoanelor care se confruntă cu boala,motiv pentru care o ocazie de a contribui la o cauză ce contează este, în același timp, o invitație la generozitate. ”Să fim împreună pentru cei care au nevoie de sprijin și să ne lăsăm sufletul atins de o poveste care ne amintește ce este cu adevărat important în viață. Vă așteptăm cu inima deschisă!”, spun organizatorii, în mesajul de promovare al acestui eveniment.