Social-democrații hunedoreni și-au depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral

Social-democrații hunedoreni și-au depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral

Candidații PSD Hunedoara pentru alegerile parlamentare de la 1 Decembrie 2024 și-au depus sâmbătă, 12 octombrie 2024, dosarele privind înscrierea în alegeri la Biroul Electoral Județean Hunedoara. Aceștia au venit însoțiți de numeroși susținători, precum și de președintele Organziației Județene Hunedoara a Partidului Social Democrat, Laurențiu Nistor – președintele Consiliului județean Hunedoara.

Acesta a declarat că PSD Hunedoara a depus liste complete de candidați, atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților și a precizat că social-democrații votează pe un vot de încredere al hunedorenilor care să ducî în viitorul Parlament al României, cel puțin un senator și 4 deputați. „Lista pe care o propune alegătorilor din județul Hunedoara organizația noastră este fără doar și poate, cea mai bună listă de candidați pe care un partid politic poate să o propună. PSD Hunedoara intră cu optimism și încredere în campania electorală, la finalul căreia sperăm că din echipa noastră de candidați vom trimite în viitorul Parlament cel puțin un senator și 4 deputați. Avem încredere în votul cetățenilor din județul nostru și, așa cum am făcut întotdeauna, vom demonstra că aleșii noștri sunt oameni devotați comunității hunedorene”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara.

La Senat, lista este deschisă de actualul senator Cristian Resmeriță, unul dintre cei mai activi parlamentari hunedoreni. Acesta este urmat de Maria Ștefănie – inspector școlar general al ISJ Huneodara, de Valeria Filimon – director medical al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, de Pavel Casian Nițulescu – secretar de stat la Ministerul Energiei și de Petru Lobonț – director al Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Senatorul Cristian Resmeriță a declarat că intră cu încredere în această nouă competiție electorală și promite susținerea totală a proiectelor social-democraților hunedoreni pentryu următorii 4 ani. „Doresc să mulțumesc membrilor PSD Hunedoara, pentru încrederea pe care mi-o acordă. O să facem în așa fel împreună cu toți membrii PSD din județul Hunedoara încât să câștigăm aceste alegeri, pentru că îmi doresc ca împreună cu toți colegii, cu președintele Nistor Laurențiu, să susținem proiectele de dezvoltare care există în fiecare localitate”, a declarat Cristian Resmeriță, candidatul pentru Senat al PSD Hunedoara.

La Camera Deputaților, primul loc al listei de candidați ai PSD Hunedoara este ocupat de actualul ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Elena Intotero, unul dintre cei mai activi parlamentari și oameni politici ai României. Lista continuă cu deputatul Ilie Toma, deputatul Viorel Sălan, antreprenorul Beniamin Coțan, profesoara Sorina Cobori, medicul Emil Stoica Mariș (managerul Spitalului de Urgență din Deva), profesoara Luminița Hurgoiu și profesoara Rodica Dimulescu.

„Îmi propun să continui această muncă cu dedicare și determinare. Voi sprijini inițiativele care asigură educație de calitate, servicii medicale accesibile tuturor cetățenilor și un mediu economic favorabil pentru fiecare locuitor din județul Hunedoara.Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru constant și pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o până acum”, a declarat Natalia Intotero, deschizătoarea de listă a PSD Hunedoara pentru Camera Deputaților.

„A fi parlamentar înseamnă mai mult decât a elabora legi sau a fi prezent în plenul Camerei Deputaților. Înseamnă să te implici, să acționezi și să fii mereu lângă oameni! Prin dialog, respect și responsabilitate, noi, ca parlamentari ai județului Hunedoara din partea PSD, vom continua să fim alături de fiecare cetățean al județului nostru și al României. Am încredere că, împreună, putem contribui la un viitor mai bun pentru comunitatea noastră”, a declarat Ilie Toma, candidat al PSD Hunedoara pentru Camera Deputaților.

La rândul său, tânărul antreprenor din Valea Jiului Beniamin Coțan, cel mai tânăr candidat de pe lista PSD Hunedoara pentru alegerile parlamentare din acest an, spune că dorește să se implice mai mult, și din postura de candidat și om politic, la dezvoltarea Văii Jiului și a întregului județ Hunedoara. „Am depus candidatura pentru Camera Deputaților, motivat de dorința de a sprijini antreprenoriatul și de a crea oportunități economice pentru toți cei care doresc să investească în județul nostru. Ca antreprenor și tată a 5 copii, înțeleg cât de important este să avem un mediu economic stabil, care să ofere siguranță familiilor și să le permită copiilor noștri să-și construiască un viitor aici, acasă. Valea Jiului și județul Hunedoara, în totalitate, reprezintă o zonă care poate înflori din nou. Pentru asta însă toți trebuie să ne implicăm în mod activ pentru a produce schimbările necesare. Iubesc această zonă și tocmai de aceea am revenit acasă, după o perioadă în care am lucrat în Germania, pentru că eu cred în viitorul comunității căreia îi aparțin. Am decis să investesc aici și, acum, am decis să mă implic și în politică pentru că aceasta este esențială în deciziile bune care se pot lua pentru hunedoreni și pentru români. Mulțumesc PSD pentru că m-a primit și m-a creditat cu încredere pentru această candidatură. Prioritatea mea este să creez condiții mai bune pentru afacerile locale și să susțin dezvoltarea economică, pentru ca fiecare familie din județul Hunedoara să se bucure de stabilitate și prosperitate. Împreună, putem construi un viitor în care antreprenorii să înflorească, iar copiii noștri să crească cu șanse egale și un viitor sigur”, a declarat Beniamin Coțan, candidat al PSD Hunedoara pentru Camera Deputaților.

„Venim în fața alegătorilor din județul Hunedoara cu o listă de candidați valoroși și buni profesioniști în domeniile lor de activitate. Printre propunerile noastre se regăsesc personalități publice cunoscute, dar și tineri, aflați la început de carieră politică. Cu toții sunt oameni serioși, responsabili și implicați în viața comunității din care provin. Împreună, formăm o echipă redutabilă, iar locuitorii județului Hunedoara vor găsi întotdeauna un sprijin important în parlamentarii PSD. Prin proiectele pe care le vor propune și le vor susține în Parlament, vor dovedi că sunt în permanență alături de oameni”, a  concluzionat Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara.

Alegerile pentru desemnarea viitorilor deputați și senatori vor avea loc la data de 1 Decembrie 2024.