Sfaturile unui politician de top pentru tânărul candidat al PSD din Valea Jiului pentru Camera Deputaților, Beniamin Coțan

Sfaturile unui politician de top pentru tânărul candidat al PSD din Valea Jiului pentru Camera Deputaților, Beniamin Coțan

Tânărul antreprenor Beniamin Coțan este deja un nume cunoscut în mediul de afaceri din județul Hunedoara, grație performanțelor pe care le-a realizat, în mai puțin de un deceniu, în care firmele pe care le administrează au ajuns nu doar în topul afacerilor hunedorene, ci și în topul încrederii multor oameni. Având aceste argumente al CV-ului său personal dar și dorința de a fi parte a unei necesare schimbări în politica românească, petrileanul Beniamin Coțan este, la cei 31 de ani ai săi, cel mai tânăr candidat din spectrul politic hunedorean angajat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an, fiind clasat pe locul 4 în lista PSD Hunedoara.

Printre susținătorii săi numeroși, încrezători în succesul acestui tânăr politician hunedorean, se numără și unul dintre cei mai titrați și apreciați oameni politici ai României contemporane, social-democratul Titus Corlățean fost ministru de externe, actualul Președinte al Comisiei de Politică Externă din Senatul României. Beniamim Coțan l-a vizitat chiar la cabinetul său din Parlament, în dorința de a-i solicita câteva sfaturi nu doar de campanie, ci și de acțiune în folosul oamenilor pe care se pregătește să-i reprezinte cu cinste în Camera Deputaților, după alegerile de la 1 Decembrie. „Mă bucur că în politica românească există oameni precum senatorul Titus Corlățean, un om care face parte din categoria celor care au adus un impact semnificativ în istoria recentă a țării noastre. Am avut ocazia de a primi câteva sfaturi de la domnul Titus Corlățean, chiar în clădirea Parlamentului României. A fost o ocazie unică de a învăța, de la un senator cu experiență, ce înseamnă să fii deputat în Parlamentul României. Mă bucur de susținerea domnului senator și sunt convins că, dacă voi ajunge în Parlament, vom putea lucra împreună la dezvoltarea României”, a declarat Beniamin Coțan.

Senatorul Titus Corlățean i-a dat asigurări că șansele de succes în alegeri și, mai apoi, în activitatea parlamentară, sunt unele foarte mari, exprimându-și convingerea că electoratul hunedorean va alege să trimită un tânăr care deja a demonstrat calități de lider în activitățile sale realizate fără suportul unui partid mare, de talia PSD. „Ai o șansă uriașă! În primul rând pentru că faci parte dintr-o generație tânără, care simte și știe că poate să mute munții din loc. În al doilea rând, faci parte dintr-o echipă foarte frumoasă, din echipa PSD Hunedoara, o echipă condusă de președintele Laurențiu Nistor, o echipă care include oameni care au făcut lucruri foarte frumoase pentru Hunedoara, pentru România”, a spus Titus Corlățean.

Întrebat care ar trebui să fie atuurile unui deputat tânăr pentru ca acesta să aibă succes în activitatea politică și parlamentară, Titus Corlățean a afirmat că: „în primul rând, tinerețea este ea însăși un atu, dar nu unul desăvârșit. Tinerețea nu înseamnă că le ști pe toate, dar ai energie și optimism, calități foarte importante în politică și în viața societății, în general. Acest optimism trebuie însă dublat de foarte multă muncă, de acumularea de experiență, de un proiect politic identitar și de capabilitatea de a ști să înveți inclusiv din greșelile pe care le poți face. Apoi, cinste, corectitudine, sunt lucruri absolut fundamentale, dacă vrei ca oamenii să te observe, să te urmărească și să te urmeze. Și mai trebuie ca tot ceea ce faci, să faci cu credință în Dumnezeu! Astfel, ai tot ce-ți trebuie pentru a fi un deputat de succes și un reprezentant al oamenilor din Hunedoara în politică și în Parlament!”

Încrezător în șansele sale, dar și încurajat de susținerea unor lideri politici valoroși și respectați, tânărul petrilean Beniamin Coțan își exprimă speranța că oamenii din județul Hunedoara îl vor credita cu încrederea lor la votul din 1 Decembrie, pentrua-i acorda șansa să demonstreze că poate fi la fel de performant și dedicat în viața politică, așa cum este în business și, mai ales, în viața sa de familie.